Juuan musiikkijuhlien kannatusyhdistys ry

Musiikkijuhlien järjestäjänä toimii Juuan musiikkijuhlien kannatusyhdistys ry.

Yhdistyksen agendana on edistää klassisen musiikin asemaa Pohjois-Karjalan alueella. Yhdistyksen tärkein vuosittainen tapahtuma on Juuan musiikkijuhlat. Yhteistyökumppaneita ovat ovat mm. Juuan kunta sekä Juuan seurakunta. Musiikkijuhlien tiedotusta voit seurata Facebookissa @juuanmusiikkijuhlat.

Juuan musiikkijuhlien kannatusyhdistys ry:n jäseneksi voit liittyä täyttämällä sivun alalaidassa olevan lomakkeen. Jäsenmaksu on 20 euroa ja kannatusjäsenyys 50 euroa. 

Kannatusjäsenyys on suorin tapa tukea Juuan musiikkijuhlia.

Leevi Lipponen

taiteellinen johtaja,
kannatusyhdistyksen puheenjohtaja

Juuan musiikkijuhlien kannatusyhdistys ry:n säännöt

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää musiikkitoimintaa Suomessa. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää Juuassa klassiseen musiikkiin painottuvan festivaalin Juuan musiikkijuhlat. Festivaali pyritään järjestämään kerran vuodessa. Lisäksi yhdistys voi järjestää muita konsertteja tai konserttisarjoja sekä musiikkikursseja Juuassa ja muualla Suomessa tai ulkomailla. Yhdistys voi hankkia toimintaansa varten instrumentteja tai muuta toimintaan tarvittavaa omaisuutta. Yhdistykselle on tärkeää, että sen toteuttamat konsertit ovat ammattimaisia ja korkeatasoisia. Yhdistys voi maksaa palkka-, matka-, majoitus- ja ruokakuluja järjestämiensä konserttien esiintyjille. Yhdistys voi myös hankkia toimintaansa liittyvää nuottimateriaalia ja tilata maksua vastaan konsertteihinsa liittyviä teoksia säveltäjiltä ja muilta taiteilijoilta. Toimintansa jatkuvuuden turvaamiseksi yhdistys voi myydä tapahtumissaan pääsylippuja tai muita maksullisia käsiohjelmia. Yhdistys voi myös vastaanottaa avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja sekä toimeenpanna asianomaisen luvan saatuaan rahankeräyksiä.

Täyttämällä lomakkeen voit liittyä jäseneksi. *Pakollinen tieto.